Kostrådgivning

I kostrådgivningarna ingår alltid en skriftligt sammanfattning med feedback på din kostdagbok, tips och råd, eventuella rekommendationer om kosttillskott och förslag till måltidsordning.

Hälsopaketet

I hälsopaketet ingår en kostanalys, personligt utformade kostråd och tips samt ett personligt matschema för en vecka, inklusive recept, samt 60 minuters konsultation. Paketet är till för dig som vill få kontroll på din kost, gå upp eller ner i vikt och lära dig mer om vad du behöver!

Pris: 1400 kronor inklusive moms

Prestationspaketet

Prestationspaketet är till för dig som vill prestera bättre. Du kanske ska göra Klassikern eller springa maraton? Vi fokuserar på att hitta rätt kost, så du kan bli ditt bästa jag! Du får tips om kost vid träning — samt vad du bör tänka på när det är dags att tävla!

Pris: 1400 kronor inklusive moms

Gravidpaket

Väntar du tillökning! Grattis! Gravidpaketet är till för dig som vill vara säker på att du får i dig rätt näring för dig och din bebis. I paketet ingår kostanalys, personliga kostråd samt en veckoöversikt över vad du bör tänka på under graviditetens olika veckor.

Pris: 1700 kronor inklusive moms

Amningspaket

Med en ny liten bebis så är det inte alltid så lätt att hinna med att prioritera sig själv. Kanske har du några kilo som du vill ha bort efter graviditeten?  I amningspaketetet ingår kostanalys, personliga kostråd och tips samt en veckomeny som säkerställer att du får i dig allt du behöver samtidigt som du kan komma i form efter graviditeten!

Pris: 1400 kronor inklusive moms

Prenumerationspaketet

Penumerationspaketet är paketet för dig som  behöver inspiration för att äta bra! Paketet är en prenumerationstjänst, där du en gång i veckan får en veckomeny med recept – frukost, lunch, middag och mellanmål – anpassade för dig!

Pris: 1000 kronor inklusive moms

Uppföljning

Här går vi igenom de förändringar du gjort, vad som fungerar och vad som behöver ändras, du får feedback och ett nytt kostschema.

Pris: 500 kronor inklusive moms

Personligt paket

Till för dig vill bestämma själv. Vi diskuterar dina behov och lägger upp en plan efter det.

Pris: På förfrågan

Annonser
%d bloggare gillar detta: